Craft CMS

Vandekerckhove & Devos, The Craft en Craft CMS, a love story

Bij Vandekerckhove & Devos in Gent werken we samen met digital agency, The Craft. Het zijn zij die de websites en apps voor onze B2B-klanten ontwikkelen. Dat doen ze al jarenlang met Craft CMS en dat is geen toeval.

Lees meer
Ibc Catalogi Covers Liggend Beeld

Geen saaie catalogus?

Nieuwe productlijnen, nieuwe ontwikkelingen, nieuwe seizoenen... ze blijven komen. En met hen komen nieuwe catalogi. Je ziet saaie lijsten met stock keeping units en eindeloze tabellen met productdetails? Niet met ons! Want als wij het geheel capteren, dan komen storytelling en emoties vanzelf.

We presenteren je: een snelle en eenvoudige checklist om de impact van je catalogus te verbeteren.

Lees meer
Vanhout Annual Report Covers

6 manieren om je jaarverslag te laten opvallen

Het is weer die tijd van het jaar: de tijd van het jaarverslag! Zorg ervoor dat je het meeste maakt van deze kans, want het is de perfecte gelegenheid om aan je stakeholders te tonen wie je bent en wat je doet. Van korte en bondige leaflets tot inspirerende boeken van epische proporties: bij ons zit je goed. Hier zijn 6 manieren om meer uit je jaarverslag te halen dan alleen maar een saaie hoop nummers.

Lees meer
Blog Affiche Wk

De Rode Koorts

België had de Rode Koorts opnieuw te pakken, en die was bijzonder besmettelijk. Zelfs onze klanten konden er niet aan ontsnappen. Zo sloeg het supportershart bij Bouwpunt een slag over met ons unieke scorevoorspellingsplatform.

Ergosleep® ging nog veel verder dan de traditionele toptopical, met een solide en goed doordachte samenwerking met de Koninklijke Belgische Voetbalbond.

Lees meer
Megatrends

Waar wij in geloven? Megatrends!

Megatrends zijn grote, stuwende krachten in de maatschappelijke evolutie. Ze zullen de toekomst in de komende 10 - 20 jaar beïnvloeden. Megatrends zijn zekerheden (met een paar kleine elementen van onzekerheid om het spannend te houden). Ze vormen de perfecte zaden om de strategie van uw bedrijf uit te laten ontkiemen.

Lees meer
Loro Piana Ad Photographie Retouchee

Stijlvolle eerlijkheid in een wereld vol fake

Met de popularisering van Photoshop en andere beeldverbeteraars weten we allemaal dat de meeste advertenties in feite nep zijn. Ze zijn professioneel geretoucheerd met behulp van de meest geavanceerde software. Zelfs in de journalistiek behoren Photoshop-interventies tot de dagelijkse realiteit. Dit betekent dat mensen, vooral in tijden van nepnieuws, steeds minder vertrouwen hebben in wat ze lezen en zien.

Lees meer